Jouw vraag, ons antwoord!

Wat houdt het nieuwe dansconcept bij Ramé Dance Club in?

Vanaf maart 2024 biedt Ramé Dance Club studenten de keuze tussen een daluur en een piekuur. Dit nieuwe concept is ontwikkeld om jou flexibele danslessen te bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften, planning en danservaring. De daluren lopen tot 17:00 uur, waardoor je kunt genieten van betaalbare danslessen en eerder op de dag kunt dansen. Flexibiliteit staat centraal: je kunt eenvoudig van daluur veranderen als je studieplanning wijzigt.

De piekuren starten vanaf 17:00 uur en bieden je de mogelijkheid om op een populair tijdstip te dansen. Hier zul je wekelijks dezelfde vertrouwde gezichten in de les zien staan. Dit is een uitstekende gelegenheid om te groeien op het gebied van choreografie en teamverband.

Blijven de tarieven voor huidige members hetzelfde?

Ja, de tarieven voor huidige members blijven hetzelfde, tenzij je overstapt naar een daluurtarief.

Wat gebeurt er als ik momenteel in een daluur dans?

Als je momenteel al in een daluur danst, zal je lesgeld automatisch verlaagd worden als een cadeautje van Ramé Dance Club. De les zal inhoudelijk niet veranderen.

Zal de inhoud van de danslessen veranderen?

Nee, de lessen blijven zoals je bij Ramé Dance Club gewend bent! Je kunt nog steeds rekenen op hoogwaardige danslessen, een gevarieerd aanbod van dansstijlen om uit te kiezen, en een omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en jouw passie voor dans kunt laten groeien.

Veranderen de prijzen voor kinder- en volwassendanslessen?

Nee, de prijzen voor kinderen- en volwassendanslessen blijven de rest van het dansseizoen ongewijzigd.

Hoe kan ik doorgeven dat ik wil wisselen van dal dansteam?

Dit kun je doen door het inschrijfformulier op onze website in te vullen en onderaan het formulier de optie aan te vinken om van danssteam te wisselen.

Doen daluurdansteams mee met de grote eindshow?

Alle huidige teams die een daluur worden doen wel mee, maar alle nieuw toegevoegde daluurteams dansen niet mee met de grote eindshow.

Staat jouw vraag er niet bij? stel hem hier!