Vacature docent 23/24Facebook


Twitter


Instagram

Vacature dansdocent Ramé Dance Club

Omschrijving Ramé Dance Club

Geef les bij Ramé Dance Club en maak deel uit van een jong en groeiend bedrijf dat streeft naar een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn! Ben jij een aantal uur beschikbaar als dansdocent per juli of september 2023 voor het nieuwe dansseizoen?

Als dansdocent bij Ramé ben je verantwoordelijk voor het trainen van onze dansteams en het creëren van een veilige en leuke omgeving voor onze dansers.

Je bent onze ideale kandidaat wanneer je affiniteit hebt met de danswereld of een MBO of HBO-dansopleiding hebt afgerond of doet. Je bent 18 jaar of ouder en hebt ervaring met lesgeven. Bij Ramé Dance Club krijg je de vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren en initiatief te tonen, terwijl je ook verantwoordelijkheid neemt en beslissingen durft te nemen. En natuurlijk ben je ook sociaal en goed in staat om zelfstandig te werken.

We zoeken docenten voor de Heels Medium les op donderdag 16:00-17:00 uur en voor inval lesuren.
Jij creëert choreografieën die aansluiten bij de les die je geeft en kunt teams klaarmaken voor shows en optredens. Je zorgt daarnaast voor een goede teamspirit binnen het dansteam door teambuilding toe te passen in lessen of een teamuitje te organiseren en brengt de dansers samen bij borrels en activiteiten. 

Naast een salaris bieden wij een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan. De studio kun je gebruiken voor het opnemen van eigen beeldmateriaal en in de lessen worden beelden gemaakt die je ook voor eigen social(s) en portfolio kun gebruiken. 

Word jij onze nieuwe dansdocent en draag jij bij aan onze missie om een veilige en leuke dansomgeving te creëren waarin dansers kunnen ontwikkelen, leren en plezier hebben? 

Kijkje nemen in de les

Klik hier om een kijkje te nemen in een Heels les. 

Stuur jouw CV en beeldmateriaal naar info@ramedc.nl

Sollicitatieformulier Docent seizoen 23/24Marketing door

ActiveCampaign

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube