Teams

Teams

Join one of the talented dance crews now!

LITTLE: leeftijd 6+

In dit team bieden wij de allerkleinsten de mogelijkheid om spelenderwijs danstechnieken en choreografieën aan te leren. Aan het einde van het dansseizoen doen ook de allerkleinsten  mee aan de grote voorstelling.

KIDS: leeftijd 11+

In dit team zullen we ons al wat meer gaan richten op specifieke danstechnieken en zal het niveau een stapje omhoog gaan. De dansers kunnen stijlen verwachten als Hip-Hop, Urban, StreetDance, Dancehall en Lyrical. 

Junior: leeftijd
Under 15

In Junior worden dansers voorbereid op het wedstrijdteam van Ramé. Dansers kunnen in dit team veel verschillende stijlen verwachten en ervaring op gaan doen op het podium door middel van meerdere optredens per jaar. Daarnaast zullen ook de eerste stappen worden gemaakt op het gebied van freestylen. 

Selection ONE:
leeftijd 12+

De combinatie van Urban, Hip-Hop, Dancehall, Lyrical en Streetdance zullen in dit team zorgen voor toffe choreografieën.  Dit team zal gaan voor het beste resultaat op wedstrijden, meerdere optredens per jaar dansen en zal te zien zijn in onze videoclips voor op social media.

Selection TWO:
leeftijd 18+

Ben jij student, heb je passie voor dans en wil je studie combineren met een wedstrijdteam? Ga dan nu deze uitdaging aan!

In de wekelijkse training kun je meerdere dansstijlen verwachten zoals Hip-Hop, Urban, Dancehall en Afro.

Jazzdance

Nieuw bij Ramé! 

Jazz is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals Jazz, Rock en Hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy maar veel losser. 

Ben je benieuwd geworden? Geef je dan nu op voor een proefles!