Docenten

Isa Vlasveld
Docent Urban, Heels en Feminine

Mijn naam is Isa, ik ben 24 jaar en ik ben afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
Dans is altijd mijn grootste passie geweest, al sinds mijn vijfde! Naast mijn eigen dansavontuur, deel ik mijn liefde voor dans graag met anderen door les te geven. Als docent krijg je zoveel dankbaarheid terug 🫶🏼

Op dit moment verzorg ik Urban advanced en Feminine lessen bij Ramé Dance Club en ben ik de trotse coach van het wedstrijdteam Unframed Crew! Hoewel ik van veel dansstijlen houd, hebben urban en feminine en heels toch een speciaal plekje in mijn hart.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de members een ruimte binnenstappen waar ze zich op hun plek voelen, waar ze kunnen groeien en als allerbelangrijkste kunnen GENIETEN! 

Ik hou van een goede mix tussen plezier en sweating your ass off! 

Hopelijk tot snel!
Heel veel liefs, Isa

Eva Nagelhout
Docent Urban

Al 21 jaar dans ik over deze aardbol! Vanuit mijn hart ben ik danser, maar volgens de officiele termen heb ik mijn papiertje behaald op Lucia Marthas. Ik begon al met bewegen op muziek zo lang als ik mij kan herinneren, doe ook niks lievers dan bewegen om heel eerlijk te zijn. Ik hou van een goede combinatie tussen plezier en hard werken, zo haal je het beste uit jezelf
en geniet je ook nog een beetje.. (natuurlijk, dat is belangrijk).

Ik hou letterlijk van iedere dansstijl, maar stiekem neig ik een beetje naar de urban stijlen aangezien het allemaal met battles en hiphopwedstrijden is begonnen bij mij. Ik heb zelf een een aantal theaterproducties gedaan, want naast mijn urban heb ik ook een passie voor contemporary stijlen. Alles wat ik leer in het werkveld wil ik graag meegeven aan de members en eigenlijk hanteer ik twee belangrijke regels:
1. Heb plezier
2. Heb plezier.

Duidelijk, toch? Kom lekker dansen bij mij! Liefs Eva

Mariska van der Veen
Docent Heels, Modern & Jazz

 Ik ben 21 jaar en de grote passie voor dans daar ben ik mee geboren. Op verjaardagen moest iedereen altijd naar mijn zelfgemaakte dansjes kijken en stond ik dan ook graag in de spotlight.

Al heel snel wist ik dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken. Ik heb mijn diploma bij de dansopleiding afgerond en ben ik begonnen met lesgeven. Ik kan mijn favoriete dansstijl echt niet kiezen! Het mooie van dans is dat er zoveel verschillende stijlen zijn die je kunt ontwikkelen en allemaal iets unieks en moois hebben. In mijn lessen focus ik op techniek in modern/jazz, blend verschillende technieken in contemporary en leer je vrouwelijke energie omarmen in heels lessen, zodat je je goed voelt in je eigen lichaam! Ik vind het belangrijk om een plek te creëren waar iedereen zichzelf mag zijn, zich veilig en gezien voelt! Ik hou van een gezellige sfeer tijdens mijn lessen maar ik weet ook van hard werken. Van mezelf ben ik enthousiast, creatief en ik hou van een grapje!
Ik kan niet wachten om nog meer dansers te mogen verwelkomen in mijn lessen. <3
Liefs, Mariska

Rinske Wagena

Hi dansers!

Mijn naam is Rinske Wagena, ik ben 20 jaar oud en ben afgestudeerd van de dansopleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Groningen. Als danseres in het werkveld heb ik al veel leuke dingen mogen doen. Zo heb ik een half jaar op Mallorca gewoond om hier te werken als danseres en choreografe. In Nederland ben ik (achtergrond) danseres, choreografe en dansdocente.

In mijn lessen maken we er altijd een feestje van en zorg ik dat iedereen met een lach op het gezicht weer terug naar huis gaat!
Heb je zin in een gezellige maar ook leerzame les?
Neem dan een kijkje bij een van mijn lessen en wie weet tot snel!
Liefs Rinske

Niels van der Meulen

Hey! Ik ben Niels, 20 jaar oud en ik woon in Groningen. Op dit moment studeer ik aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Dansen is altijd mijn passie geweest, en ik vind het geweldig om die passie met anderen te delen. In mijn lessen is het voor mij belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en de dans op zijn eigen manier te interpreteren. Ik probeer altijd een oordeelloze en inclusieve sfeer te creëren, waarin we samen kunnen leren en groeien.

Mijn favoriete dansstijlen zijn modern en urban. Modern stelt me in staat om emoties en verhalen op een krachtige manier uit te drukken en urban geeft me de mogelijkheid om mijn energie en creativiteit te uiten. Beide stijlen inspireren me om continu te blijven leren en te groeien als danser en docent.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te dansen en te genieten van de vrijheid en expressie die dans ons biedt!

Tot snel in mijn les!

Groetjes,
Niels

Renske Lageman

Hi lieve iedereen! Mijn naam is Renske, ik ben 22 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Deventer. Sinds ik een klein guppie startte ik met dansen en ben hier nooit meer mee opgehouden. Na mijn middelbare school heb ik een dansopleiding gevolgd in Kopenhagen en afgelopen jaar heb ik deze afgemaakt in Los Angeles. Hierna ben ik naar het hoge noorden getrokken om Psychologie te gaan studeren, iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Verder ben ik een erg actieve student, zo zit ik bij Albertus en ben ik actief bij mijn studievereniging. Naast dansen kun je me ook vinden op de piste in Oostenrijk, waar ik elke winter skiles geef.
Ik maakte kennis met Ramé toen ik net in de stad kwam, en dit bleek een perfecte match te zijn. De persoonlijke aandacht, gezelligheid en ambitie zijn precies de idealen die ik ook heel belangrijk vind! Mijn lessen zijn gefocust op persoonlijke groei, energie, performance maar vooral het hebben van plezier!

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Renske

Kikki Ligthart
Docent modern/jazz

Mijn liefde voor dans begon met Jazzballet bij de lokale vereniging in Harlingen. Na mijn
middelbare school wist ik zeker dat ik dans wilde studeren. Met veel plezier heb ik
gestudeerd aan dansopleidingen in Leeuwarden en Arnhem. Voor mij is lesgeven en dansen creëren het allermooiste, vooral wanneer ik zie dat iedereen de studio verlaat met een bezweet, maar blij koppie!
Mijn droom is om in de toekomst nog meer prachtige voorstellingen te maken en mijn passie voor dans zo lang mogelijk over te brengen. De geweldige sfeer bij Ramé Dance Club maakt dat ik hier graag lesgeef.

Zie ik je snel in mijn les?

Liefs, Kikki

 

Serena Brink

Ik ben Serena Brink, 21 jaar oud en woonachtig in Assen. In 2021 heb ik mijn diploma behaald aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, en sindsdien werk ik al drie jaar als dansdocent en uitvoerend danseres. Mijn opleiding heeft me een allround achtergrond gegeven, maar mijn passie en kracht liggen vooral in hiphop.

Ik geef lessen aan verschillende groepen. Voor de jongere en beginnende leerlingen focus ik meer op streetdance en ik gevorderde groepen probeer ik echt de hiphopstijl bij te brengen. In mijn lessen staat plezier voorop, maar ook de groei en ontwikkeling van mijn leerlingen zijn belangrijk voor mij.

Als je beter wilt worden in dansen, ben je bij mij aan het juiste adres!

Marieke van Velthooven

Ik ben Marieke, 20 jaar oud en studeer SJD aan de Hanze Hogeschool. Mijn dansreis begon met de jeugd dansopleiding in Leeuwarden, waar ik veel ervaring opdeed. Ik heb zelf gedanst in het wedstrijdteam Unframed bij Ramé. Naast mijn dansachtergrond heb ik ook verschillende stages gelopen bij dansscholen en nu geef ik les aan 4 kidsteams bij Ramé Dance Club.

In mijn lessen staat het zijn van jezelf centraal. Iedereen mag zijn wie die wil zijn, niks is gek. Hierdoor zitten mijn lessen vol met respect voor elkaar. Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten wat de kinderen willen leren, zodat we daar samen aan kunnen werken. De naam Dancemix heeft ons de vrijheid om te experimenteren en af toe van dansstijl te wisselen, wat er leuk is om te doen!

Danst jouw kleintje het liefst de hele dag? Kom dan snel langs!

Maria Boonstra
Docent modern/jazz

Mijn naam is Maria Boonstra, 19 jaar oud en net afgestudeerd aan het MBO van Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Mijn passie ligt vooral bij Hip-Hop, maar ik ben getraind in alle dansstijlen. Met 4 jaar ervaring als dansdocente heb ik zowel met kinderen als volwassenen gewerkt.

Bij Ramé geef ik volwassenen een urban dansles, waarbij ik me focus op afro en dancehall stijlen. In mijn les dompelen we ons echt onder in de afro en dancehall sfeer: harde muziek, flink zweten en alles geven wat we hebben! Daarnaast geef ik uitleg over de stijlen, hun geschiedenis en de namen van de passen.

Ik kijk ernaar uit om je in mijn les te zien!

Klantenservice

Floor Hofstra | Medewerker blije members (in spé)

Mijn rol bij Ramé draait om het creëren van blije members! Op mijn 20e ben ik gestart met mijn studie bedrijfskunde in het bruisende Groningen, waar ik nu in mijn derde jaar zit.

Mijn dansavontuur begon al op vijfjarige leeftijd in Emmeloord, maar toen ik naar Groningen verhuisde, ontdekte ik de fijne energie bij Ramé Dance Club. Met veel plezier beantwoord ik al je vragen! Verder draag ik de verantwoordelijkheid voor de huurders van onze prachtige studio bij Ramé.

Het leuke aan mijn werk is dat ik dansen kan combineren met mijn taken en in direct contact sta met jou. Het geeft me veel voldoening om je verder te helpen met eventuele vragen. Dus, aarzel niet om contact met mij op te nemen! Ik kijk ernaar uit om jullie snel te ontmoeten in de studio.

Madelief Horst | Medewerker blije members (in spé)

Als het zusje van de oprichter van Ramé, Rosalie, ben ik jouw aanspreekpunt voor alle vragen over proeflessen, de dansschool en meer. Ik zorg ervoor dat de docent weet dat je komt en dat je goed voorbereid bent voor je proefles. Het is ontzettend leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de dansschool!

Naast mijn rol bij Ramé Dance Club, ziet mijn dagelijks leven er heel anders uit. Met toewijding en plezier ben ik actief in de voetbalwereld, als voebtalster voor PEC Zwolle Jong. Daarnaast ga ik nog naar school. Het is een uitdagende combinatie die mij veel voldoening geeft.

We spreken elkaar vast snel!

Oprichter Ramé Dance Club

 Rosalie Horst

In 2018 begon ik met het geven van danslessen aan kinderen, waar mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen en tieners samenvloeide met mijn liefde voor dans. Wat ooit begon als kinderlessen in Hoogkerk, groeide in no-time uit tot onze eigen dansstudio in hartje Groningen! Wanneer je bij ons komt dansen zul je merken dat teamgevoel en ontwikkelen door plezier centraal staat in de lessen, maar ook in activiteiten, borrels en optredens naast de lessen.

Mijn eigen danspassie begon al op driejarige leeftijd met mijn eerste stappen in de wereld van klassiek ballet bij dans-, theater- en muziekschool de Muzen in Veenendaal. Naarmate ik opgroeide, ontwikkelde mijn plezier in dans in de stijlen urban, hiphop en dancehall. Mijn tienerjaren werden gekenmerkt door het dansen bij verschillende dansscholen en deelname aan diverse hiphopwedstrijden. Mijn dagen zijn niet alleen gevuld met dans; naast mijn rol
als drijvende kracht achter Ramé ben ik werkzaam als marketeer, waar ik mijn passie voor communicatie en creativiteit kan combineren. Ramé Dance Club droomt van een wereld waar je ultiem jezelf kunt zijn!

Plezier en kwaliteit komen samen en dit staat op een gedeelde eerste plaats. Iedere danser wordt bij ons gezien en gekend. Ik geloof dat dansers pas echt groeien als ze zich comfortabel voelen in een team en zichzelf kunnen zijn. Welkom bij de Ramé Dance Club!