Tarieven

We don’t sweat, we sparkle! Wanneer je twee dansstijlen combineert, krijg je 25% korting op je totale lesgeld!

Daluren (tot 17:00 uur): Geniet van betaalbare danslessen en dans eerder op de dag. Flexibiliteit staat voorop – verander van daluur als je studieplanning verandert.

Piekuren (vanaf 17:00 uur): Je danst nu op een populair tijdstip, maar zal iedere week dezelfde members in de les zien staan. Groei in choreografie en teamverband!

Type Les
Prijs
Medium Student Daluurtarief - 60 minuten per week
€25,95
Medium Student Piekuurtarief - 60 min per week
€28,95
Advanced Student Daluurtarief - 90 minuten per week
€35,95
Advanced Student Piekuurtarief - 90 minuten per week
€38,95

Jeugd sportfonds

Ramé Dance Club werkt samen met het Jeugd Fonds Sport & Cultuur. Maar liefst 1 op de 6 mensen in Nederland leeft rond de armoedegrens. Dat zijn ruim 1 miljoen mensen. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld kan worden betaald voor volwassenen en kinderen uit gezinnen die leven rond het bestaansminimum. In Groningen betekent dat mensen met een Stadjerspas een Cultuurbudget van €400,- per jaar kunnen aanvragen voor volwassenen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft kansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een vereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie. Alle kinderen moeten kunnen dansen!

Wil je weten of het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen?