Tarieven en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Belangrijke informatie
We don’t sweat, we sparkle! Wanneer je twee dansstijlen combineert, krijg je 25% korting op je totale lesgeld!

Belangrijke informatie dat zichtbaar moet zijn: Abonnement lopend t/m juni van het huidige dansseizoen, daarna maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand.

De rest van de tarieven zijn zichtbaar via https://ramedc.nl/tarieven/ en zijn up to date.

Ramé Dance Club werkt samen met het Jeugd Fonds Sport & Cultuur

 

Bij Ramé Dance Club werken we samen met het Jeugd Fonds Sport & Cultuur om kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld de kans te geven om bij onze dansclub te komen. In Nederland heeft één op de zes mensen niet genoeg geld om rond te komen, dat zijn meer dan een miljoen mensen. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt volwassenen en kinderen uit deze gezinnen door hun lesgeld te betalen.

In Groningen kunnen mensen met een Stadjerspas zelfs een Cultuurbudget van €400,- per jaar aanvragen, zodat volwassenen ook de kans krijgen om bij ons te dansen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat kinderen die anders geen lid kunnen worden van onze club, toch kunnen dansen. Ze betalen de kosten voor lidmaatschap. Iedereen moet de kans krijgen om te dansen!

Wil je weten of het Jeugdfonds Sport & Cultuur jou kan helpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vinden dans belangrijk en willen dat het voor iedereen mogelijk is.

Meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/groningen/