fbpx

Summer Season

Summer Season

zo werkt het 👇🏼

Studance Summer Season

Je studiejaar 21/22 zit er op, gaat even op bezoek bij je ouders thuisthuis, gaat naar een aantal huisfeestjes, bezoekt je favoriete festivals en zit regelmatig in nopla met vriendinnen aan een pizza met Steltz. 🤪 Er staan 10 dagen vakantie in het buitenland op de planning, maar om de rest van de tijd je kamer uit te branden in Groningen heb je natuurlijk geen zin in.

✨Ramé to the rescue! ✨

Studance Summer Season
– Koop het aantal Glows (1 glow = 1 uur les) dat je wilt! Let op: Glows over aan het eind van de zomer? Je kunt ze nog gewoon inzetten. 
– Ontvang tijdens je eerste Summer Season les jouw Glowcard & laat hem afstempelen door je trainer;
– Volg wekelijkse lesjes bij Ramé Dance Club en zit niet gelijk vast aan een heel seizoens-membership;
– Krijg korting op aangeboden workshops en danceclasses tijdens de zomer;
– We bieden ook tijdens de summer break een gezellig borrel en activiteit aan waar jij voor uitgenodigd zal worden;
– Heel veel uitdagende choreografieën;
– Ofcourse veel fun, vriendschappen en ontwikkeling!✨

Goed om te weten: in principe willen wij er voor gaan om alle lessen op het huidige rooster voor jullie vol te krijgen, maar dit kan alleen bij voldoende aanmeldingen per les! Bekijk hier ons lesrooster

Schrijf je hier in voor Studance Summer Season 2022!

Welcome to the Club! Let op: overgebleven Glows aan het einde van Summer Season, kun je nog gewoon inzetten na de zomer!

Aanmelden voor
Kim Nieborg
Kim Nieborg@Kimnieborg
Lees verder
Studance is niet alleen een dansteam maar ook een grote vriendinnengroep! Samen dansen, eten en borrelen. Als we elkaar voor wat dan ook nodig hebben, kunnen we op elkaar rekenen.
Ella Huizinga
Ella Huizinga@eh.huizinga
Lees verder
Ik ben bij Ramé gekomen omdat ik weer eens zelf les wilde krijgen, inplaats van zelf de lessen geven. Ik had niet verwacht dat ik in zo'n toffe groep terecht zou komen. Naast de les heb ik nu ook eindelijk weer een fijne groep waarmee ik leuke dingen kan doen! Echt heel dankbaar❤️
Marije Boogaard
Marije Boogaard@xmarijeboogaard
Lees verder
Ramé is voor mij de enige dansschool in Groningen die heeft wat ik zoek: een vast team met meiden van mijn leeftijd, een super fijne sfeer en betrokken leden. Ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik vorig jaar lid werd!
Merit
Merit@Merit
Lees verder
Ramé is voor mij meer dan even lekker dansen. Bij Ramé kan ik mezelf zijn, weet ik dat ik gezien wordt en dat ik er bij hoor. Gelijk mijn eerste proefles voelde alsof ik al bij het team zat. Ramé is daarom heel belangrijk voor mij, echt een top dansschool 🧡
Previous
Next