fbpx

Ramé Studio Sessions
Masterclasses to Grow, Refine & dance with joy!

Waar zullen de Ramé Studio Sessions worden gegeven?

In de studio van Ramé Dance Club aan de Pelsterdwarsstraat 11. Je kunt parkeren in de parkeergarage voor de studio en er is ook een (video)bewaakte fietsenstalling. 

Op welk niveau wordt de masterclass gegeven?

De masterclass wordt op een gevorderd niveau gegeven, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het type les. Een technische les kan bijvoorbeeld minder snel tempo hebben, maar zal zich wel richten op details. In tegenstelling hiermee zal een house les sneller door de materie gaan en wordt er van dansers verwacht dat ze al over een basisniveau dansvaardigheden beschikken.

Kan ik mijn deelname aan een Studio Session annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de masterclass zal 50% van de ticketprijs worden terugbetaald. Bij annulering van minder dan 48 uur voor aanvang van de masterclass zal er geen terugbetaling van het ticketgeld mogelijk zijn.

Voor welke leeftijd is deze masterclass?

In principe is de masterclass voor alle leeftijden die op intermediate niveau dansen. 

Een unieke kans om je dansvaardigheden te verbeteren, jezelf te ontwikkelen en te genieten van dans op een geheel nieuw niveau. Ramé Studio Sessions worden ongeveer eens per maand georganiseerd. Ze worden gegeven door zowel onze interne topchoreografen als inspirerende gastchoreografen, en zijn toegankelijk voor zowel onze members als externe dansers.

zaterdag 25 november 19:00-21:00 uur

Ryan & Andrew Berg zijn twee getalenteerde broers die hun jeugd hebben doorgebracht in Groningen en momenteel actief zijn in de Westerse dansscene. Beiden hebben gestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts en bevinden zich momenteel in een verdere studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Je kunt ze eventueel kennen van optredens via Stichting Noordstaat, acteerwerk in de tv-serie Dance Camp, maar ook van verschillende live shows met bekende artiesten zoals Steeby, Mulu Glas en Dope DoD.

Wat kun je verwachten tijdens Ramé Studio Sessions:
🕺Dance & fun Er staat een drankje voor je klaar bij binnenkomst, je kunt kort kennismaken en dan gaan we starten met de masterclass gegeven door topchoreografen.
🎥 Video’s: Tijdens en na de masterclass worden hoogwaardige video-opnamen gemaakt. Na afloop van de les ontvang je deze video’s, zodat je jezelf kunt bekijken, analyseren en delen met anderen. We geloven dat dit een geweldige manier is om je dansvaardigheden te verbeteren.
🧑‍🏫 Persoonlijke Tips: Onze choreografen zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen. Tijdens Studio Sessions is er ruimte om persoonlijke tips en advies te vragen, zodat je echt kunt groeien als danser
⏱️ Tijdsduur: De masterclasses duren in totaal 2 uur, inclusief binnenkomst, filmopnamen & borrel achteraf. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat jij echt kunt ontwikkelen!
🌟 Masterclasses: Onze Studio Sessions zullen zich richten op verschillende dansstijlen die je misschien nog niet veel in ons reguliere lesrooster hebt gezien. Of het nu gaat om techniek, flexibiliteit, of improvisatie, je kunt gaan ontwikkelen!

Lisa
Lisa
Lees verder
Ramé is een leuke dansschool waar je allerlei soorten dansen kunt leren. Ik zelf doe de dansmix (moderne stijl) en Urban. Ik ga er met veel plezier heen.
Roos Berends
Roos Berends
Lees verder
Leuke, leerzame lessen en fijne sfeer in de lesBij het wedstrijdteam word alle inzet van iedereen verwacht waarmee je dus ook optimaal kan presteren onder de juiste begeleiding! 💃🏼💃🏼
Janneke
Janneke
Lees verder
Ik vind ze vriendelijk en het zijn hele leuke lessen. Ze hebben voor mij ook een uitzondering gemaakt waardoor ik toch mee kan dansen. Super dansschool!
Floor
FloorFeddes
Lees verder
De lessen zijn erg leuk. Er wordt op niveau gedanst en de lerares geeft je veel energie. Ik ben me steeds verder aan het ontwikkelen om een betere danser te worden. Dit heb ik te danken aan Ramè.
Evita Ramsh
Evita Ramsh
Lees verder
De danslessen zijn super leuk en uitdagend. Ook hangt er eens fijne sfeer.
Jildou
Jildou
Lees verder
Ik ben sinds kort lid bij Ramé Dance Club. Ik heb het erg naar mn zin, het is er erg gezellig. De dansdocenten zijn erg goed in dansen en lesgeven en creëren een fijne sfeer waar het niet erg is als je minder ervaren bent.
Jill Plesman
Jill Plesman
Lees verder
Ik vind het super leuk om hier te dansen! Je leert veel en zit in een leuke groep met enthousiaste dansers. Iedereen moedigt elkaar aan en is positief, wat zorgt voor een leuke sfeer in de danszaal. Ik raad het zeker aan om een keer een kijkje te nemen bij Ramé Dance Club!
Silke
Silke
Lees verder
Ik ben ontzettend tevreden over de lessen bij Ramé. Er is een ruim aanbod aan verschillende dansstijlen. De sfeer is erg goed en ik voel me echt op mijn gemak! De groep is erg gezellig. De zaal is ook heel mooi en ik waardeer dat er recent meer aandacht is besteed aan het schoonmaken ervan. Er bestaat een WhatsApp groep waar je altijd met vragen terecht kan.
Mel
Mel
Lees verder
Het is een hechte dansschool maar je kan ook lekker je eigen gang gaan! Voor wie wil worden er leuke dingen georganiseerd, zoals spelletjes, borrels en andere leuke dingen! Bij het wedstrijdteam word alle inzet van iedereen verwacht waarmee je dus ook optimaal kan presteren onder de juiste begeleiding! 💃🏼💃🏼
Previous
Next

Onze contactgegevens

Ons aanbod

Snel naar

Groningen
Ramé Dance Club
Pelsterdwarsstraat 11
9711KP Groningen

Hoogkerk
Zuiderweg 70
9744AP Hoogkerk

Studance Urban
Studance Dancehall
Studance Afro
Studance Modern/Jazz
Studance Contemporary
Studance Feminine
Studance Heels
Adults Urban
Kids Dancemix