fbpx

Haal het beste uit je studententijd in Groningen bij Ramé!

Haal het beste uit je studententijd in Groningen bij Ramé!

Vacatures commissies seizoen 23/24

Studance Commissie > Studancie
Naast de danslessen bij Ramé Dance Club kun je als studancie member aanwezig zijn bij borrels en activiteiten die georganiseerd worden door de Studance Commissie, met als hoogtepunt van het seizoen: het studance weekend weg! 

Als lid van de Studance Commissie ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en borrels voor onze studance members. Denk hierbij aan gezellige borrelavonden, leuke themafeesten en dansgerelateerde activiteiten. Jij zorgt er samen met jouw commissiegenoten voor dat onze studance members een onvergetelijke tijd hebben bij Ramé Dance Club.

Deze Commissie is te combineren met lid zijn bij een andere vereniging, mits je bij de vergaderingen aanwezig bent. De commissie loopt tot en met juni 2024.  💌

Dit biedt de Studancecommissie:
– Veel betrokkenheid bij de actieve members van Ramé Dance Club.
– De commissie biedt een hechte en gezellige ervaring waarin je veel tijd doorbrengt met elkaar en onvergetelijke herinneringen maakt. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk weekendje weg, een actieve ledendag, en andere leuke activiteiten die de band tussen commissieleden versterken.
– Ervaring die je kunt toevoegen aan jouw CV.
– Je krijgt de kans om een onvergetelijke tijd te bezorgen aan onze studance members door het organiseren van leuke en gezellige activiteiten en borrels.
– Je krijgt de mogelijkheid om jouw organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen.
– Een gezellige en informele sfeer waarin naast het harde werken ook ruimte is voor gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden.