fbpx

Vacature showcommissie seizoen 23/24

Show Commissie > Showcie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van optredens intern en extern. Denk hierbij aan optredens tijdens evenementen, markten of festivals, maar ook kijklessen binnen de dansschool met als hoogtepunt de organisatie van de grote eindshow in juli 2024. Je vergadert één keer per week op maandag of donderdag met je commissiegenoten. Deze Commissie is te combineren met lid zijn bij een andere vereniging, mits je bij de vergaderingen aanwezig bent. 

Je bent naast de organisatie van optredens en shows actief lid en het lijkt je dus leuk om aanwezig te zijn bij activiteiten & borrels met je commissie of dansteam. 

Dit biedt de ShowCommissie:
– Een kans om betrokken te zijn bij het organiseren van optredens en shows, zowel intern als extern, waardoor je waardevolle ervaring opdoet in de evenementenbranche en de danswereld.
– De commissie biedt een hechte en gezellige ervaring waarin je veel tijd doorbrengt met elkaar en onvergetelijke herinneringen maakt. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk weekendje weg, een actieve ledendag, en andere leuke activiteiten die de band tussen commissieleden versterken.
– De mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden en creatieve geest verder te ontwikkelen door het bedenken van nieuwe ideeën en het werken aan projecten van begin tot eind.
– De mogelijkheid om je sociale vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken door deel te nemen aan activiteiten en borrels met je commissie en actieve members.
– Een unieke kans om mee te lopen achter de schermen tijdens Dancing Decades en de opgedane kennis mee te nemen naar de show in 2024.