fbpx

Promocommissie seizoen 23/24

Promo Commissie > Promocie
Dat we gek zijn op socials bij Ramé Dance Club is geen geheim! De kans is groot dat jij ons ook via dit platform gevonden hebt. Om zichtbaar te zijn online voor potentiële members, maar ook voor interne communicatie is beeldmateriaal en promotie nodig. Binnen deze commissie zorg jij met je commissiegenoten voor Ramé Dance Club waardige content en verwerk je dit in promotiemateriaal. Je hebt affiniteit met marketing, communicatie of design. Samen met je commissie zorg je ervoor dat onze boodschap op een effectieve manier wordt overgebracht naar onze doelgroep. 

Naast je aanwezigheid bij de vergaderingen, ben je ook aanwezig bij borrels en activiteiten van Ramé Dance Club. Deze Commissie is te combineren met lid zijn bij een andere vereniging, mits je bij de vergaderingen aanwezig bent. De commissie loopt tot en met juni 2024. 💌

Dit biedt de Promocommissie:
– Veel betrokkenheid bij de actieve members van Ramé Dance Club.
– De commissie biedt een hechte en gezellige ervaring waarin je veel tijd doorbrengt met elkaar en onvergetelijke herinneringen maakt. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk weekendje weg, een actieve ledendag, en andere leuke activiteiten die de band tussen commissieleden versterken.
– Ervaring die je kunt toevoegen aan jouw CV.
– Een creatieve functie waarbij je samenwerkt met andere enthousiaste members en de mogelijkheid hebt om je skills op het gebied van marketing, communicatie of design verder te ontwikkelen.
– Een gezellige en informele sfeer waarin naast het harde werken ook ruimte is voor gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden.