modern/jazzFacebook


Twitter


Instagram

modern jazz
class
!

Modern bij Ramé!

Voor veel van onze studenten is het een duidelijk verhaal: als kind altijd met veel plezier gedanst en tijdens studie gestopt. Eenmaal een danser, altijd een danser! Pak je kan en schrijf je nu in voor een proefles medium of advanced. 

In deze les krijg je een combinatie van de moderne dans en de jazz techniek. Ben je gek op springen, draaien vloerwerk, en lenigheid? Dan is deze dansstijl echt iets voor jou!

Locatie: Pelsterdwarsstraat 11, achter de Vismarkt te Groningen. 

Ik wil graag een gratis proefles volgen

Welcome to the Club!Kim Nieborg
Kim Nieborg@Kimnieborg Lees verder
Studance is niet alleen een dansteam maar ook een grote vriendinnengroep! Samen dansen, eten en borrelen. Als we elkaar voor wat dan ook nodig hebben, kunnen we op elkaar rekenen.
Ella Huizinga
Ella Huizinga@eh.huizinga Lees verder
Ik ben bij Ramé gekomen omdat ik weer eens zelf les wilde krijgen, inplaats van zelf de lessen geven. Ik had niet verwacht dat ik in zo’n toffe groep terecht zou komen. Naast de les heb ik nu ook eindelijk weer een fijne groep waarmee ik leuke dingen kan doen! Echt heel dankbaar❤️
Marije Boogaard
Marije Boogaard@xmarijeboogaard Lees verder
Ramé is voor mij de enige dansschool in Groningen die heeft wat ik zoek: een vast team met meiden van mijn leeftijd, een super fijne sfeer en betrokken leden. Ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik vorig jaar lid werd!
Merit
Merit@Merit Lees verder
Ramé is voor mij meer dan even lekker dansen. Bij Ramé kan ik mezelf zijn, weet ik dat ik gezien wordt en dat ik er bij hoor. Gelijk mijn eerste proefles voelde alsof ik al bij het team zat. Ramé is daarom heel belangrijk voor mij, echt een top dansschool 🧡
Previous
Next

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube