KinderfeestFacebook


Twitter


Instagram

Vier een
kinderfeest👇🏼

 Ramé Dance Club droomt van een wereld waarin ieder kind 100% zichzelf kan zijn.
Op je verjaardag gaat het om jou! Jij wordt in het zonnetje gezet en laat dat nou net iets zijn wat we bij Ramé het liefst doen. 🎉

Compleet georganiseerde kinderfeesten & kinderfeestboxen inclusief draaiboek (lees: geen stress voor jou dus over de organisatie, haha!)
Zodra de nieuwe dansstudio in hartje Groningen is geopend zullen wij ook complete kinderfeesten organiseren op locatie om alles voor een feest uit handen te nemen. 

Ramé biedt boxen aan in vijf thema’s, zo kun je er een écht themafeestje van maken voor de jarige. Iedere kist is gevuld voor een compleet feest voor 8 kinderen incl. de jarige, dit is bij bepaalde kisten uit te breiden tot maximaal 10 kinderen, kosten hiervoor bedragen €5 per extra kind. 

Zo vind je in iedere kist verkleedkleding, een knutselactiviteit inclusief materialen, een draaiboek met ideeën, decoraties in stijl van het gekozen thema en extra’s voor een onvergetelijk feest. De kosten van de huur van een box bedraagt €69,- inclusief draaiboek. Naast de huur betaal je €50,- borg welke je uiteraard terugkrijgt bij het compleet en onbeschadigd retourneren van de kist.

Feest: Reis om de wereld
Tijdens dit feest gaan de kinderen op reis om de wereld. Bij binnenkomst krijgt ieder kind een paspoort en maken ze een foto die hierin past of tekenen ze elkaar. Met dit paspoort gaan ze samen op reis, doen ze verschillende opdrachten en krijgen ze bij ieder land een stempel. Ga je mee op avontuur? 

Feest: prinsen & prinsessen
Met dit feestje zullen alle aanwezigen omgetoverd worden tot prachtige prinsen en prinsessen! We maken een spiegeltje, een prachtige kroon of een fotolijstje met edelstenen. Het is tijd voor écht prinsen en prinsessen spellen en versieren alles roze en goud. Ben jij klaar voor dit onvergetelijke feest?

Feest: circus
Deze kist is naast kinderfeestjes ook geschikt voor scholen of activiteiten waar een aantal dagen mee gewerkt moet worden. We toveren de feestlocatie om tot circus, eten popcorn, jongleren. In dit draaiboek staan opties van het geven van een show met acts tot een verkleedfeest met circus spellen! Schminken als clown of gaan voor acrobaat. Durf jij het aan?

Feest: dieren
Met een grappige kikker nodig je de kinderen uit voor een echt dierenfeest. Met een hondenbot cake starten we het feest en pakken we de cadeautjes uit. De kinderen maken dierenmaskers waar je een leuke groepsfoto mee kunt maken, ze doen spelletjes als vliegende bananen of spin happen of doen bingo met een dierenverhaal! Het zal een dolfijn feestje zijn!

Feest: disco
Tover de locatie om tot discotheek met te gekke lampen en aankleding! We gaan cd’s omtoveren in prachtige kunst, doen een dancekbattle en doen de hoedendans. Tijdens de pauze drinken alle kinderen een kindercocktail en eten we een discotaart of donut! 

https://youtu.be/TeSxbSU5dt8

Reserveren kinderfeest box

Via dit formulier kun je een kinderfeest box reserveren
Welk thema kies je?*Marketing door

ActiveCampaign

Algemene voorwaarden:

De huurprijs van een thema feestbox is €69,- voor 8 kinderen. Bij ieder kind extra wordt €5,- in rekening gebracht. De borg bedraagt €50,-. De borg ontvangt u uiteraard terug bij een complete en onbeschadigd teruggebrachte themafeest box.

  • De kosten worden middels factuur voldaan voorafgaand aan het ophalen van de themafeest box. 
  • De themafeest boxen mogen enkel onder toezicht van een volwassene door kinderen worden gebruik. 
  • Ramé Dance Club erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, veroorzaakt door het gebruik van materialen en producten geleverd door Ramé Dance Club.
  • Verkleedkleding mag niet gewassen worden, dit doet Ramé Dance Club.
  • Je mag het draaiboek en de uitnodigingen van tevoren ophalen, zo kun je vast bekijken hoe het feestje in zijn werk gaat en welke spellen er gedaan kunnen worden. 
  • De aangevraagde box wordt in overleg besproken en kan één dag voor het feest worden opgehaald en één dag na het feest weer worden teruggebracht. 
  • De thema feestboxen blijven eigendom van Ramé Dance club en mogen niet doorverhuurd worden aan derden.

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube