Nieuwe kidsdanslessen Groningen centrum

Bij Ramé Dance Club zijn kinderen al welkom vanaf 5 jaar voor energieke dancemix lessen! Onze lessen omvatten een mix van diverse coole dansstijlen zoals urban, hiphop en dancehall. Voor de jongste dansers combineren we choreografie met leuke spelletjes, waardoor leren dansen een feestje wordt. Naarmate de dansers groeien, wordt er meer aandacht besteed aan techniek in de lessen, waarbij het speelse element geleidelijk aan plaatsmaakt voor meer gestructureerde instructie. We starten met het indelen op basis van leeftijd en vervolgens op niveau, zodat elke danser de juiste uitdaging en begeleiding krijgt.

Het gemis van juf Rinske voelbaar in de studio en ook zij heeft Ramé Dance Club gemist! 🕺💃 Om ons team weer compleet te maken, is onze geliefde dansdocente Rinske Wagena teruggekeerd om twee gloednieuwe kids danslessen te komen geven in het centrum! 🎉

Locatie Groningen Centrum
Dancemix 1 (leeftijd 6-8 jaar)
Dancemix 2 (leeftijd 8-10 jaar)

Locatie: Pelsterdwarsstraat 11, Groningen

Gratis proefles

Wil je een gratis proefles meedansen? Klik dan hier.

Leer juf Rinske kennen

Hi dansers en ouders,

Mijn naam is Rinske Wagena, ik ben 20 jaar oud en ben afgestudeerd van de dansopleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Groningen. Als danseres in het werkveld heb ik al veel leuke dingen mogen doen. Zo heb ik een half jaar op Mallorca gewoond om hier te werken als danseres en choreografe. In Nederland ben ik (achtergrond) danseres, choreografe en dansdocente.

In mijn lessen maken we er altijd een feestje van en zorg ik dat iedereen met een lach op het gezicht weer terug naar huis gaat!

Heb je zin in een gezellige maar ook leerzame les?
Neem dan een kijkje bij een van mijn lessen en wie weet tot snel!
Liefs Rinske