KEI-weekFacebook


Twitter


Instagram

KEI-
week 2023!

KEI-
week

Welkom bij de KEI-week bij Ramé Dance Club. ✨

Goed nieuws voor alle KEI-lopers! Met je KEI-bandje kun je de hele week lang gratis danceclasses volgen bij Ramé Dance Club. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon zin hebt om iets nieuws te proberen, wij hebben de perfecte classes voor jou.

KEI-actie!
Tijdens de KEI-week kun je de hele week gratis classes volgen, maar dat is nog niet alles! De KEI-week is de enige week van het dansseizoen waarin de volgende actie loopt: schrijf jezelf in als member bij Ramé en dans één gehele maand gratis. 

Waar kun je ons vinden?
Informatiemarkt op de Vismarkt: Mis ons niet op maandag bij de informatiemarkt op de Vismarkt, waar je al je vragen kunt stellen en jezelf kunt aanmelden voor onze danceclasses. De informatiemarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Onze enthousiaste members staan klaar om je alles te vertellen over Ramé.

Sportplaza bij de Aclo Groningen: We zijn ook aanwezig op de Sportplaza bij de Aclo Groningen op woensdag, van 13:00 tot 18:00 uur. Hier kun je niet alleen onze members ontmoeten, maar ook direct doorfietsen naar een gratis class! 

Ontdek het KEI-week Rooster:
Hieronder vind je het rooster voor de KEI-classes tijdens de KEI-week: 👇🏼👇🏼👇🏼


Schrijf je hier in voor jouw gratis KEI-classes!

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube