Jouw vraag, ons antwoord!

Hoeveel proeflessen mag ik volgen?

Je mag één gratis proefles volgen. Als je na de eerste les nog twijfelt, neem dan contact met ons op via dans@ramedc.nl of de chatbox voor informatie over een eventuele extra proefles tegen betaling van 10 euro.

Bieden jullie strippenkaarten aan?

Bij Ramé Dance Club werken we met series van choreografieën, meestal bestaande uit 4 lessen. Het gebruik van strippenkaarten past niet goed bij deze structuur, omdat je dan mogelijk de laatste les van een choreografie zou missen. Dit zou niet ideaal zijn voor jou als danser, maar ook niet voor de docent en het team. Bovendien hechten we veel waarde aan het opbouwen van een sterk teamgevoel binnen onze dansschool. Daarom bieden we abonnementen aan als een meer passende en complete optie! 😊

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Als je je abonnement wilt wijzigen, kun je contact opnemen met onze klantenservice via dans@ramedc.nl. We zullen je helpen bij het vinden van de beste oplossing en eventuele wijzigingen aanbrengen volgens onze voorwaarden.

Kan ik als volwassene aansluiten bij een Studance les?

Dat kan! Omdat het aantal studentendansers momenteel groter is bieden we meer verschillende stijlen aan voor die leeftijdscategorie. Wil jij graag modern of bijvoorbeeld contemporary les volgen in plaats van de reguliere urban les? Dan is dat geen enkel probleem! Je betaalt echter wel het tarief voor een adultles op basis van leeftijd.

Kan ik de studio huren?

Dat kan! We verhuren onze studio niet voor feesten, maar voor workshops, vergaderingen, trainingen etc. wel. Voor meer informatie en het doen van een aanvraag kun je via deze link.

Hoe lang loopt een abonnement?

Ons dansseizoen loopt van september tot en met juni. Voor volwassenen loopt het abonnement van september tot september van het volgende jaar. Kidsdansers en studenten hebben zomerstop, maar voor studenten is er een summer season abonnement dat afgenomen kan worden. Na een seizoensabonnement heb je een opzegtermijn van één maand.

Staat jouw vraag er niet bij? stel hem hier!