commissies-vacatureFacebook


Twitter


Instagram

Vacatures commissies seizoen 23/24

Studance Commissie informatie

Als lid van de Studance Commissie ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en borrels voor onze studance members. Denk hierbij aan gezellige borrelavonden, leuke themafeesten en dansgerelateerde activiteiten. Jij zorgt er samen met jouw commissiegenoten voor dat onze studance members een onvergetelijke tijd hebben bij Ramé Dance Club.

Klik hier voor meer informatie

Show Commissie informatie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van optredens intern en extern. Denk hierbij aan optredens tijdens evenementen, markten of festivals, maar ook kijklessen binnen de dansschool met als hoogtepunt de organisatie van de grote eindshow in juli 2024.

Klik hier voor meer informatie

Promo Commissie informatie

Dat we gek zijn op socials bij Ramé Dance Club is geen geheim! De kans is groot dat jij ons ook via dit platform gevonden hebt. Om zichtbaar te zijn online voor potentiële members, maar ook voor interne communicatie is beeldmateriaal en promotie nodig. Binnen deze commissie zorg jij met je commissiegenoten voor Ramé Dance Club waardige content en verwerk je dit in promotiemateriaal. Je hebt affiniteit met marketing, communicatie of design. Samen met je commissie zorg je ervoor dat onze boodschap op een effectieve manier wordt overgebracht naar onze doelgroep. 

Klik hier voor meer informatie

Studance Commissie InformatieAls lid van de Studance Commissie ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en borrels voor onze studance members. Denk hierbij aan gezellige borrelavonden, leuke themafeesten en dansgerelateerde activiteiten. Jij zorgt er samen met jouw commissiegenoten voor dat onze studance members een onvergetelijke tijd hebben bij Ramé Dance Club.Klik hier voor meer informatieShow Commissie InformatieDeze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van optredens intern en extern. Denk hierbij aan optredens tijdens evenementen, markten of festivals, maar ook kijklessen binnen de dansschool met als hoogtepunt de organisatie van de grote eindshow in juli 2024.Klik hier voor meer informatiePromo Commissie informatieDat we gek zijn op socials bij Ramé Dance Club is geen geheim! De kans is groot dat jij ons ook via dit platform gevonden hebt. Om zichtbaar te zijn online voor potentiële members, maar ook voor interne communicatie is beeldmateriaal en promotie nodig. Binnen deze commissie zorg jij met je commissiegenoten voor Ramé Dance Club waardige content en verwerk je dit in promotiemateriaal. Je hebt affiniteit met marketing, communicatie of design. Samen met je commissie zorg je ervoor dat onze boodschap op een effectieve manier wordt overgebracht naar onze doelgroep. ​Klik hier voor meer informatie
Previous
Next

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube