Wauw! Wat gaat de show fantastisch worden. De voorbereidingen zijn in volle gang en de energie in de studio is aanstekelijk. Wist je dat er dit jaar zelfs een aantal acteurs op het podium staan? 🎭 De Showcommissie werkt heel hard aan een prachtig verhaal dat je meevoert door de gangen van een magische bibliotheek. 📚✨

De tickets vliegen de deur uit! 🚀

Er zijn nog maar een paar regular tickets beschikbaar voor de middagshow en de avondshow is bijna helemaal uitverkocht! 🚨😱 Heb jij al een plekje in de zaal? Mis deze unieke ervaring niet en zorg dat je erbij bent!

Maak je klaar om samen met ons door de gangen van de bibliotheek te dwalen, op zoek naar de meest intrigerende verhalen in deze adembenemende show! Dit wordt een spektakel vol spanning, sensatie en onvergetelijke herinneringen! 📚✨ De magie van de verhalen en de betoverende optredens zullen je versteld doen staan.

Hulp achter de schermen 🎬

Voor de avondshow hebben we nog hulp nodig achter de schermen voor de kids en voor de middag ook nog een paar, maar vooral bij de avond! Ken je iemand die wil helpen of wil je zelf als hulpdanser bijspringen? Laat het ons weten via show@ramedc.nl. Je bent fantastisch en we kunnen je hulp goed gebruiken! 💪

Neem een kijkje in de werkzaamheden van de showcommissie!

Wist je dat de Showcommissie momenteel bijvoorbeeld heel druk is met:

  • Repetities met de acteurs 🎬
  • Het maken van decors en aankleding 🎨🏰
  • Kleding bestellen voor alle teams 👗✨
  • Het maken van het programmaboekje 📖
  • Het organiseren van de presentatie 💻
  • Het plannen van een ouderavond voor alle ouders die komen helpen 👫❤️
  • En nog veeeel meer! 🚀🎉

De sfeer is fantastisch en de voorbereidingen lopen op rolletjes. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen en samen deze onvergetelijke show te beleven. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je echt niet missen!

Tot snel in het theater! 🎭✨🎉

Met magische groeten,

De showcommissie

Geschreven door: Rosalie Horst, oprichter Ramé Dance Club