fbpx

Booty, body, les!

Dit team start weer per half December bij voldoende aanmeldingen! 🎉

Ballet, maar dan anders!

Dat is deze les. Een uitdagende balletles waarin je tegelijkertijd je hele lichaam op spierkracht traint. In deze training kun je barre oefeningen, techniek over de diagonaal en uiteraard ballet choreografieën vinden. Voor veel van onze studenten is het een duidelijk verhaal: als kind altijd met veel plezier gedanst en tijdens studie gestopt. Eenmaal een danser, altijd een danser! Pak je kan en schrijf je nu in voor de wachtlijst (vrijblijvend) en ontvang extra informatie per mail. 

Het lesgeld voor 60 minuten les per week is €25,95 per maand (10 termijnen). Daarnaast bieden wij de optie aan om 2 dansstijlen te kiezen en 120 minuten per week te dansen voor €39,95 per maand. Wil je geen abonnement? Dan is een glowcard voor jou een goeie optie! 

De balletles zal worden gegeven op maandagavond 18:00-19:00 uur aan de Pelsterdwarsstraat 11, achter de Vismarkt te Groningen. 

Ik wil extra informatie ontvangen en op de wachtlijst voor studance booty, body, ballet

Welcome to the Club!

Kim Nieborg
Kim Nieborg@Kimnieborg
Read More
Studance is niet alleen een dansteam maar ook een grote vriendinnengroep! Samen dansen, eten en borrelen. Als we elkaar voor wat dan ook nodig hebben, kunnen we op elkaar rekenen.
Ella Huizinga
Ella Huizinga@eh.huizinga
Read More
Ik ben bij Ramé gekomen omdat ik weer eens zelf les wilde krijgen, inplaats van zelf de lessen geven. Ik had niet verwacht dat ik in zo'n toffe groep terecht zou komen. Naast de les heb ik nu ook eindelijk weer een fijne groep waarmee ik leuke dingen kan doen! Echt heel dankbaar❤️
Marije Boogaard
Marije Boogaard@xmarijeboogaard
Read More
Ramé is voor mij de enige dansschool in Groningen die heeft wat ik zoek: een vast team met meiden van mijn leeftijd, een super fijne sfeer en betrokken leden. Ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik vorig jaar lid werd!
Merit
Merit@Merit
Read More
Ramé is voor mij meer dan even lekker dansen. Bij Ramé kan ik mezelf zijn, weet ik dat ik gezien wordt en dat ik er bij hoor. Gelijk mijn eerste proefles voelde alsof ik al bij het team zat. Ramé is daarom heel belangrijk voor mij, echt een top dansschool 🧡
Previous
Next

Wil je meer informatie over onze eigen dansstudio in hartje Groningen? 👇🏼