fbpx

Bekijk hier het aanbod van Ramé Dance Club

new at the club: Booty & abs

Nieuw aanbod fit: Booty & Abs
Super belangrijk voor danstechniek is een sterk lichaam! Deze les, geheel op energieke muziek, is  volledig gericht op booty & abs. We kunnen niet beloven dat er in deze les niet een beetje gedanst zal worden! Are you in? 

  • Koop het aantal glows (lessen) dat bij je past en zit niet vast aan een abonnement. 
  • Kijk in het lesrooster welke les je het best uitkomt.
  • Je ontvangt via mail een persoonlijke code waarmee jij je inscant aan het begin van de class. 

Maran Gelissen geeft deze les!

kids danslessen

Al vanaf 2 jaar oud tot en met 16 jaar kunnen kids bij Ramé Dance Club terecht voor dancemix lessen.  In deze lessen komen verschillende (stoere) dansstijlen terug zoals urban, hiphop en dancehall. In de jongste teams wisselen we choreografie af met spelletjes, hoe ouder de dansers worden hoe meer techniek we toevoegen in de les en minder spelenderwijs aan de slag gaan. In eerste instantie delen wij in op leeftijd, vervolgens op niveau. 

Rianne Bol en Renske Lageman geven deze lessen. 

studance urban

Studance zijn dansteams speciaal voor Groningse studenten. We bieden verschillende niveaus en trainingen aan per week.  Je kunt dansen in de volgende teams: 

  • studance medium (60 minuten per week).
  • studance advanced (90 minuten per week).
  • wedstrijdteam (minimaal 120 minuten per week). 

Voor advanced en het wedstrijdteam dans je een auditie, medium kun je joinen wanneer je wilt, ervaren of onervaren. Alle informatie over deze teams staat op een specials studance pagina. 

Huib Kiela geeft deze les!

studance Booty, body, ballet

Ballet, maar dan net een beetje anders! Dat is wat je kunt vinden in deze 18+/studance les. De ballet technieken, choreografieën en barre oefeningen vind je uiteraard terug, daarnaast trainen we booty en body met krachtoefeningen. Deze les start in nieuwe formatie per februari op maandagavond 18:00-19:00 uur. Je kunt je nu inschrijven voor een proefles. Ga jij deze uitdaging aan? Isa Vlasveld ziet je graag in de les! 

modern / jazz

Nieuw bij Ramé: studance modern/jazz. Heb je als kind modern of jazzdance gedanst maar is het tijdens je studie niet gelukt om een fijne dansschool te vinden in Groningen? Dit is je kans! Na veel aanvragen zijn we op zoek gegaan naar een geschikte docent voor deze heerlijke dansstijl. Dit team start per februari onder leiding van Maran Gelissen. 

25+ dansles

In 2019 danste een heerlijk 25+ dansteam bij Ramé, het was een ontzettend groot succes. Eind januari startte een 25+ dansteam voor werkenden! Ben je (net) werkend en hou je van dans? De lessen vinden plaats aan de Pelsterdwarsstraat 11 te Groningen. Je kunt als beginnende danser terecht in dit team maar ook wanneer je al wel danservaring hebt gaan we op zoek naar de uitgang voor jou! Je kunt je inschrijven voor een proefles. 

Renske Lageman geeft deze les.