fbpx

Bekijk hier het van Ramé Dance Club

kids danslessen

Al vanaf 2 jaar oud tot en met 16 jaar kunnen kids bij Ramé Dance Club terecht voor dancemix lessen.  In deze lessen komen verschillende (stoere) dansstijlen terug zoals urban, hiphop en dancehall. In de jongste teams wisselen we choreografie af met spelletjes, hoe ouder de dansers worden hoe meer techniek we toevoegen in de les en minder spelenderwijs aan de slag gaan. In eerste instantie delen wij in op leeftijd, vervolgens op niveau. 

studance urban

Studance zijn dansteams speciaal voor Groningse studenten. We bieden verschillende niveaus en trainingen aan per week.  Je kunt dansen in de volgende teams: 

  • studance medium (60 minuten per week).
  • studance advanced (90 minuten per week).
  • wedstrijdteam (minimaal 120 minuten per week). 

Voor advanced en het wedstrijdteam dans je een auditie, medium kun je joinen wanneer je wilt, ervaren of onervaren. Alle informatie over deze teams staat op een specials studance pagina. 

studance Booty, body, ballet

Ballet, maar dan net een beetje anders! Dat is wat je kunt vinden in deze 18+/studance les. De ballet technieken, choreografieën en barre oefeningen vind je uiteraard terug, daarnaast trainen we booty en body met krachtoefeningen. Deze les start in nieuwe formatie per februari op maandagavond 18:00-19:00 uur. Je kunt je nu inschrijven voor de wachtlijst en ontvangt alle nodige informatie per mail. Ga jij deze uitdaging aan? 

modern / jazz

Nieuw bij Ramé: studance modern/jazz. Heb je als kind modern of jazzdance gedanst maar is het tijdens je studie niet gelukt om een fijne dansschool te vinden in Groningen? Dit is je kans! Na veel aanvragen zijn we op zoek gegaan naar een geschikte docent voor deze heerlijke dansstijl. Dit team start per februari. 

25+ dansles

In 2019 danste een heerlijk 25+ dansteam bij Ramé, het was een ontzettend groot succes. Per februari start weer een 25+ dansteam voor werkenden die niet meer matchen in een van onze studance teams. De lessen vinden plaats aan de Pelsterdwarsstraat 11 te Groningen. Je kunt als beginnende danser terecht in dit team maar ook wanneer je al wel danservaring hebt gaan we op zoek naar de uitgang voor jou! Je kunt je momenteel inschrijven voor de wachtlijst en extra informatie aanvragen per mail over dit team.