fbpx

Bekijk hier het aanbod van Ramé Dance Club

KIDS

Al vanaf 5 jaar kunnen kids bij Ramé Dance Club terecht voor dancemix lessen.  In deze lessen komen verschillende (stoere) dansstijlen terug zoals urban, hiphop en dancehall. In de jongste teams wisselen we choreografie af met spelletjes. Bij groei zal meer techniek toegevoegd worden in de les en wordt er minder spelenderwijs geleerd. In eerste instantie wordt er ingedeeld op leeftijd, vervolgens op niveau. 
locatie: Zuiderweg 70, Hoogkerk.

STUDANCE URBAN

 

  • studance urban medium (60 minuten per week).
  • studance urban advanced (90 minuten per week).
  • urban wedstrijdteam (minimaal 120 minuten per week). 

Voor alleen het wedstrijdteam dans je een auditie. Zien we je snel in een proefles?

STUDANCE HEELS

Na een succesvolle reeks met danceclasses is deze les nu officieel te vinden in ons lesrooster! In heels class krijg je een combinatie van feminine en heels. Ga next level in je vrouwelijke dansstijl.

Ben je nog niet zeker genoeg om op hakken te dansen? Kom dan je proefles lekker op sokken! 

STUDANCE MODERN

Heb je als kind modern gedanst maar is het tijdens je studie niet gelukt om een fijne dansschool te vinden in Groningen? Dit is je kans! In deze les krijg je een combinatie van de moderne dans en jazz techniek. Ben je gek op springen, draaien vloerwerk, en lenigheid? Dan is deze dansstijl echt iets voor jou!

VOLWASSENEN

Ben je (net) werkend en hou je van dansen, heb je het vroeger wel gedaan of ben je toe aan een compleet nieuwe uitdaging? Al twee teams zijn gevuld met powervrouwen die genieten van een uur samen hard werken, maar ook echt fun hebben met elkaar. Je kunt als beginnende danser terecht in dit team maar ook wanneer je al wel danservaring hebt gaan we op zoek naar de uitgang voor jou! Zien we je snel in de studio?

<script type=”text/javascript”>
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement(“script”);r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName(“script”)[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,”https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js”,”vgo”);
vgo(‘setAccount’, ‘650945355’);
vgo(‘setTrackByDefault’, true);

vgo(‘process’);
</script>

Volg je ons ook?