25+ danslesFacebook


Twitter


Instagram

volwassen
dansles!

25 jaar of ouder? Deze dansles is voor jou! 

Ben je (net) werkend en hou je van dansen, heb je het vroeger wel gedaan of ben je toe aan een compleet nieuwe uitdaging? Al twee teams zijn gevuld met powervrouwen die genieten van een uur samen hard werken, maar ook echt fun hebben met elkaar. Je kunt als beginnende danser terecht in dit team maar ook wanneer je al wel danservaring hebt gaan we op zoek naar de uitgang voor jou! Zien we je snel in de studio?


Klik hier voor je gratis proefles


Kim Nieborg
Kim Nieborg@Kimnieborg Lees verder
Studance is niet alleen een dansteam maar ook een grote vriendinnengroep! Samen dansen, eten en borrelen. Als we elkaar voor wat dan ook nodig hebben, kunnen we op elkaar rekenen.
Ella Huizinga
Ella Huizinga@eh.huizinga Lees verder
Ik ben bij Ramé gekomen omdat ik weer eens zelf les wilde krijgen, inplaats van zelf de lessen geven. Ik had niet verwacht dat ik in zo’n toffe groep terecht zou komen. Naast de les heb ik nu ook eindelijk weer een fijne groep waarmee ik leuke dingen kan doen! Echt heel dankbaar❤️
Marije Boogaard
Marije Boogaard@xmarijeboogaard Lees verder
Ramé is voor mij de enige dansschool in Groningen die heeft wat ik zoek: een vast team met meiden van mijn leeftijd, een super fijne sfeer en betrokken leden. Ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik vorig jaar lid werd!
Merit
Merit@Merit Lees verder
Ramé is voor mij meer dan even lekker dansen. Bij Ramé kan ik mezelf zijn, weet ik dat ik gezien wordt en dat ik er bij hoor. Gelijk mijn eerste proefles voelde alsof ik al bij het team zat. Ramé is daarom heel belangrijk voor mij, echt een top dansschool 🧡
Previous
Next

Volg je ons ook?


Facebook-f


Tumblr


Instagram


Youtube