fbpx

25+ dansles!

25 jaar of ouder? Deze dansles is voor jou! 

In deze les kun je terecht wanneer je lekker een uurtje per week wil dansen, ontwikkelen en plezier wil hebben. Onze studio is in hartje Groningen aan de Pelsterdwarsstraat 11. Tijdens deze les combineren we urban, hiphop en streetdance  in uitdagende choreografieën! Je hoeft geen ervaring te hebben voor deze les. 

Het lesgeld voor 60 minuten les per week is €29,95 per maand (10 termijnen), maar je kunt instromen tijdens een seizoen en betaald uiteraard pas vanaf het moment dat je lid bent. 

Deze les wordt gegeven op vrijdagavond 20:30-21:30 uur > zo ga je met de focus op fun je weekend in! 

Ik wil graag een gratis proefles volgen

Welcome to the Club!

Kim Nieborg
Kim Nieborg@Kimnieborg
Lees verder
Studance is niet alleen een dansteam maar ook een grote vriendinnengroep! Samen dansen, eten en borrelen. Als we elkaar voor wat dan ook nodig hebben, kunnen we op elkaar rekenen.
Ella Huizinga
Ella Huizinga@eh.huizinga
Lees verder
Ik ben bij Ramé gekomen omdat ik weer eens zelf les wilde krijgen, inplaats van zelf de lessen geven. Ik had niet verwacht dat ik in zo'n toffe groep terecht zou komen. Naast de les heb ik nu ook eindelijk weer een fijne groep waarmee ik leuke dingen kan doen! Echt heel dankbaar❤️
Marije Boogaard
Marije Boogaard@xmarijeboogaard
Lees verder
Ramé is voor mij de enige dansschool in Groningen die heeft wat ik zoek: een vast team met meiden van mijn leeftijd, een super fijne sfeer en betrokken leden. Ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik vorig jaar lid werd!
Merit
Merit@Merit
Lees verder
Ramé is voor mij meer dan even lekker dansen. Bij Ramé kan ik mezelf zijn, weet ik dat ik gezien wordt en dat ik er bij hoor. Gelijk mijn eerste proefles voelde alsof ik al bij het team zat. Ramé is daarom heel belangrijk voor mij, echt een top dansschool 🧡
Previous
Next